Korona Virüs Aşılarının Yan Etkileri Neler?

Yarasa virüsü ismiyle karşımıza çıkan Covid 19, Fransa'da Nobel Ödüllü virolog Profesör Luc Montagnier'in iddiasına göre labaratuvarda üretilmiş biyolojik bir silah. Luc Montagnier "Araştırmalarımızda bu virüsün değiştirildiği sonuçlarına vardık. Yarasadan gelen klasik bir virüs modeli var. Bu modelin üzerine VIH kesitleri eklenmiş" diyerek böyle bir karışımın ancak labaratuvar ürünü olabileceğini söylemişti. [1]

Bu yapay virüsün insan vücuduna etkisini ise Prof. Dr. Serhat Fındık, BBN Türk kanalında YRP'nin düzenlediği basın toplantısında şöyle açıklamıştı: "5 yaş altı çocuklarda covidden ölme oranı milyonda bir, 5 - 15 yaş arası çocuklarda covidden ölme oranı yüz binde bir, 15 - 45 yaş arası covidden ölme oranı ise % 0,02 yani ikiyüz binde bir, virüs genç ve sağlıklı insanları öldürmüyor" [2]

Genç ve sağlıklı insanların hafif atlattığı bu virüs için aşı bulunması ve ruhsat alabilmesi için bilimsel olarak 3 yıl deney yapılması gerekiyor. Fitoterapi uzmanı Dr. Ümit Aktaş, "Uygulanan aşıların hiçbirisi Faz3 çalışması tamamlanmadı." diyerek bu konuda bizleri aydınlatıyor ve "Koronadan Korunmak Mümkün" isimli kitabıyla vücut direncini, doğal bağışıklığı geliştirecek öneriler sunuyor.

3 yıl sonra aşı bulunsa bile virüsün mutasyona uğramasıyla yeni aşılar gerekeceğini de Biontech aşısını üreten Uğur Şahin 9 ağustos 2021 de şöyle dile getirmişti: "Önümüzdeki 6 - 12 ay içerisinde aşının güncellemesini gerektirecek başka varyantların ortaya çıkması çok olası. Ancak şu an böyle bir şey gerekmiyor" [3] diyerek 6 ay sonra yeni bir faz1 aşamasında biontech sıvısı dayatılacağını itiraf etmişti.

Ayrıca Biontech sıvısını üreten Uğur Şahin "Şu anda yasal olarak aşı yaptırmama izin verilmiyor...Ayrıca bir başka önemli nokta klinik araştırmalara katılmamıza bile izin verilmedi çünkü yasa gereği şirket çalışanlarına klinik denemelere dahil etmek mümkün değil." [4] diyerek kendi ürettiği aşıyı olmadığını, önce halk üzerinde denediklerini de itiraf etmişti.

Uğur Şahin'in "yeni varyantlar gelecek 3.dozla kurtulamayacaksınız" anlamındaki açıklmasını destekleyen diğer kişi ise Dünya sağlık örgütünün Avrupa Direktörü Hans Kluge 10 Eylül 2021 de: "Covid'in de gripte olduğu gibi mutasyona uğramaya ve bizimle kalmaya devam edeceğini düşünürsek, aşı stratejimizi kademeli olarak endemik bulaşmaya nasıl adapte edeceğimizi düşünmeliyiz ve bu bağlamda bilgiler toplamalıyız." [5] diyerek aşılamanın çözüm olmadığını ve her mutasyon için yeni sıvılar dayatılacağını açıklamıştı.

Ayrıca bu sıvıların mRNA yani DNA'ya emir veren teknoloji olduğunu düşünürsek genlerimizi istedikleri gibi değiştirebilirler. Luc Montagnie’in Mayıs 2021 de yayınlanan roportajında ise aşıların daha güçlü yeni varyantlara yol açtığı söyleniyor: "Virüs aşılamaya bağlı gelişen antikorlara yakalandığında ölmeyi değil, kılık değiştirmeyi seçiyor. Bu da yeni varyantlara neden oluyor. Yeni varyantlar da daha öldürücü olduğundan, hastalığa bağlı hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor." demişti. Bu iddiası %71 aşılanan İngilterede Delta varyantı çıkmasıyla doğrulanmış oldu.

Gelelim covid aşılarının yan etkilerine. Halk Tv haber programına bağlanan ve Dünya Sağlık Örgütüne bağlı olan Bengi Başer, Ağustos 2021 de "aşı sonrasında ritim bozukluğu görebiliyoruz, çok küçük bir oranda minik pıhtılarla ilgili sorunu olan hastalar oldu" [6] diyerek covid aşılarının çarpıntı yaparak kalp krizine sebep olduğunu ve kanın pıhtılaşmasını sağlayarak beyindeki kan akışını engellediğini itiraf etmişti. Bunu söylerken de sesini incelterek masum göstermeye çalışmıştı. Böyle vahim sonuçlara yol açan ve bir taneyle kurtulamayıp her yıl üç tane dayatılan bu sıvıları olmak Allahın bize biçtiği ömrümüzü kısaltmaya yarayacaktır.



2020 yılıyla hız kazanan virüslerin, orman yangınlarının, eşcinsellik propagandasının dünya nufusunu 500 milyona indirmek için yapıldığını düşünenler de var. Bu görüşlerini ABD'nin Georgia eyaletinde bulunan Rehbertaşı adındaki anıt üzerindeki 10 emire dayandırıyorlar. Bu 10 emirden birisi de dünya nufusunu 500 milyonun altında tut, inanç ve gelenekleri yönet, doğaya yer bırak. [7] Musanın 10 emrinden özenip bu anıtı dikenler, nüfus planlaması yapıp milyarlarca insanı yok etme planını hayata geçirmişler gibi görünüyor. Tıpkı kuş gribi bahanesiyle organik tavukları gömdükleri gibi, bu sefer de yarasa gribi bahanesiyle insanlığı gömmek istedikleri bu delillerden anlaşılmaktadır.

Halk arasında dış güçler olarak bilinen bu grubun eli kolu o kadar uzun ki ilk devlet kanalımız olan TRT'ye bile sızmışlar ve bilim kisvesiyle ölümleri çoğaltmak gerektiğini söylüyorlar. TRT Belgesel kanalında 29 kasım 2019 da yayınlanan "Bilimin ev hali: yaş ve yaşam" programında Cengiz Eşiyok isimli sunucu adam, yemekhaneye elinde bıçakla giriyor ve tezgahta uyuyan adamın yanına gelerek bıçağını bilemeye devam ediyor. sonra ağzında şu mesajşar dökülüyor: "Nufus artışının sebebi doğumların çok olması değil ölümlerin az olması. Ve bu konuda birşeyler yapmanın zamanı da çoktan geldi." [8] diyerek sinsi bir bakış atıyor. Daha sonra yaşananlar malum; yarasa gribi çıkıyor, deneysel sıvılar dayatılıyor, organize orman yangınları çıkarılıyor, sera gazı salıyor diye inekleri yok edip yapay ete geçmek tartışılıyor. (Bak: yapay et helal mi) Ne yapacaklarını önceden haber veriyorlar aslında. Lakin hesap etmedikleri birşey var, "..Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır." (8:30)

Kaynaklar;
[1] https://tr.euronews.com/2020/04/18/nobel-odullu-fransiz-virolog-montagnier-yeni-tip-koronavirus-sars-cov-2-labaratuar-uretimi
[2] https://twitter.com/i/status/1442427054901825537
[3] https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-58154160
[4] https://www.haberler.com/ugur-sahin-asi-oldu-mu-ozlem-tureci-ve-ugur-14223153-haberi/
[5] https://tr.euronews.com/2021/09/11/dunya-sagl-k-orgutu-as-lar-n-pandemiyi-bitireceginden-kuskulu
[6] https://www.facebook.com/halktvcomtr/videos/prof-dr-bengi-ba%C5%9Fer-biz-hekimler-can%C4%B1m%C4%B1z%C4%B1-sevmiyor-muyuz-hepimiz-ko%C5%9Ftuk-a%C5%9F%C4%B1ya/199157315431754/
[7] https://youtu.be/VQbjBQll7ho?t=440 Ertan Özyiğit - DÜNYANIN NÜFUSU 500 MİLYONUN ALTINA DÜŞÜRÜLECEK!
[8] https://youtu.be/F921rb0L0GI?t=600 - Bilimin Ev Hali | Yaş ve Yaşam | TRT Belgesel


Hiç yorum yok